• Lorem ipsum

Polydeco is de grootste aanbieder op het gebied van Horeca, (tuin)decoratie- en producten voor de lifestylebranche. Met ons unieke assortiment beelden en decoratie objecten zijn wij al jaren het aanspreek punt als het aankomt op beelden van polystone, fiberclay en polyester en polyhars. Het overgrote deel van onze producten, waaronder; boeddha's, boerderijdieren, decoratieve polyester beelden, tuinbeelden en decoratieproducten, zijn uit voorraad leverbaar.

Design decoratie 

Bijzonder en trendy is de zeer goed ontvangen designcollectie van Polydeco. Deze lijn omvat een assortiment gekleurde beelden van polystone en polyester, uitgevoerd in frisse en glanzende kleuren. Denk aan kabouters, bad eenden, spaarvarkens, appels, pinguïns, honden, slakken, olifanten. Tevens hebben wij de collectie uitgebreid met een nieuwe serie van beelden met een grafische gestreepte zwart/witte uitvoering. Deze unieke nieuwe serie is vanaf nu te bestellen. 

Seizoensdecoratie 

Naast onze vaste collectie bieden wij ook commerciële en decoratieve polyester seizoensdecoratie aan. Zoals onze kerstcollectie met onder meer polyester ijsberen, pinguïns, kerstmannen, kerststallen, engelen, sneeuwpoppen en rendierkoppen in alle soorten, maten en kleuren. Of wat dacht u van WK thema decoratie, paasdecoratie, Koningsdag decoratie of Halloween decoratie? U vindt het bij Polydeco.nl!