• Lorem ipsum

Verzenden & retourneren

Hoe kan ik een product retourneren / ruilen?

A. Met account

  1. Login op onze website.
  2. Ga naar mijn bestellingen.
  3. Klik achter de betreffende bestelling op retourneren.
    Is dit niet zichtbaar draai uw scherm even verticaal of voer deze stappen uw een computer uit. Gezien de beperkte breedte van een horizontaal mobiele telefoon wordt dit niet altijd weergegeven.
  4. Na het aanmaken van een retour zullen wij deze beoordelen. Na goedkeuring ontvangt u per mail uw retourinstructies, let op deze mail kan in uw spam box terecht komen en ontvangt u binnen 24 uur.
     

B. Zonder account

Vraag hier een gast wachtwoord aan en log in met uw mail adres. Volg stap A1 om uw retour aan te vragen.

Verzenden

Uw bestelling wordt bij PostNL aangeboden, bij bestellingen boven de €80 (NL) en bij pakket krijgt u van ons een track and trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Voldoet uw bestelling niet aan deze criteria dan wordt het als brievenbus pakje bij u aangeboden zonder track and trace code. Normaal gesproken ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag mits u voor 16:00 uw bestelling heeft geplaatst (NL). De levertijd naar België ligt tussen de 1-3 dagen.

Bent u niet thuis? Dan probeert Post NL uw levering bij uw buren af te leveren en krijgt u een afhaalbericht in uw brievenbus. Mocht dit niet mogelijk zijn dan doet Post NL op een later moment nog een aflever poging. Mocht u deze aflevering ook niet in ontvangst kunnen nemen kunt u uw bestelling bij het postkantoor afhalen. Post NL zal altijd een afhaalbericht in uw brievenbus achterlaten wanneer u het pakje kunt afhalen.

In Nederland zijn de verzendkosten van zowel brievenbuspost als pakketpost gratis.

Naar België hanteren wij verzendkosten van €2,80 - €3,50 afhankelijk van het gewicht voor brievenbuspost en €5,99 voor pakketpost.

Naar Duitsland hanteren wij verzendkosten van €2,80 voor brievenbuspost en €5,99 voor pakketpost.

 

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 60 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 60 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. U kunt ook op onze website onder uw bestelling een retour aanvragen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug..

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Ons retoursadres is

Farhenheitstraat 5
8861 NH 
Harlingen

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.